“De Belevenis”

‘t-Noaberschap presenteert ‘De Belevenis’. Op 1 en 2 november wordt het prachtig park van tuincentrum Louis Venhorst in Megchelen omgetoverd tot een mega licht festijn! 

Dit lichtfeest gaat zijn naam eer aan doen want een hele belevenis gaat het zeker worden. In het prachtige park dat aangelegd is door en gelegen achter het bedrijf van Louis Venhorst wordt een bijzondere lichtroute gerealiseerd.

Jong en oud kan hier genieten van uitgelichte bomen, vijvers en andere lichtobjecten. Onderweg valt er volop te genieten van bijpassende muziek. Voor de jeugd zijn er tal van activiteiten en zelfs heuse kermisattracties.

Op de route is voor elk wat wils, kramen met leuk en lekkers. Er zijn meerdere gezellige pleinen om te vertoeven en de Achterhoekse gezelligheid tot zijn recht te laten komen.

Aan het eind van de route staat een tent opgesteld. Op de vrijdag is dit een gezellig overdekt terras. Op de zaterdagavond vindt hier het grandioze eindfeest plaats.

Muziek en verlichting sluiten naadloos aan tijdens De Belevenis

Het park dat plaats biedt aan De Belevenis biedt geweldige mogelijkheden voor kleurrijke verlichting. Langs de 2km wandelroute is creatieve padverlichting aangebracht en de beplanting is fraai uitgelicht. De helling, de hoge bomen en de vijvers in het park geven mooie diepte aan het visuele schouwspel. Er zullen talrijke bewegende lichtobjecten aanwezig zijn, en niet alleen bewogen door de wind. Maak je eigen selfie in deze prachtige omgeving of geniet van een hapje en een drankje. Onderweg valt te genieten van muziek. Op de vrijdag treed Liberate uit Gaanderen op en op de zaterdag kun je lekker meedeinen met het Dinxpers Smartlappen koor. Muziek en verlichting komen samen in het muziekstraatje waar de verlichting meebeweegt op de muziek. Op de vrijdag is de tent ingericht als een overdekte terras waar speciaalbieren verkrijgbaar zijn.  Op de zaterdag treed Black Cadillac op in de tent met in het voor en naprogramma DJ Darrel.

Dingen om te weten en huisregels:

  • Entree is maar € 2,50 euro p.p. voor “De Belevenis” (kinderen in een buggy of ander vervoersmiddel zijn vrij entree).
  • Progamma, het evenementen terrein is geopend op de volgende dagen. De vrijdag van 17:00u tot 22:00u en op de zaterdag van 17:00u tot 22:00u, maar het feestpaleis is geopend om 21:00u tot 01:00u.
  • Parkeren kunt in de de nabije omgeving, voor maar € 2,- per voertuig.
  • Volg aanwijzingen van onze vrijwilligers/beveiligers op.
  • Toegangscontrole met legitimatie mogelijk.
  • Geen wapens, drugs, ongewenste intimiteiten, agressie, racisme en hinderlijk gedrag.
  • Glaswerk dient binnen de feesttent te blijven.
    Gelieve huisdieren niet mee te nemen naar het evenement (uitgezonderd hulphonden).

Dit jaar zal op de zaterdagavond een grandioos eindfeest zijn tickets hiervoor zijn verkrijgbaar via de onderstaande link. Tickets voor de zaterdagavond zijn verkrijgbaar op: Tickets ‘t Noaberfest

Route voor het parkeren van uw auto:

Komend vanaf de Anholtseweg draait u de Zwanenburgseweg op richting Megchelen. Hierna neemt u de afslag Uilenweg, daarna gaat aan het einde van de Uilenweg linksaf en volgt u de P-borden. Daar wordt u opgevangen op de Nieuweweg door onze vrijwilligers en verkeersregelaars. 

Navigatie adres: Nieuweweg 9, 7078 AK Megchelen