COVID-19 UPDATE “De Belevenis” 2021

– UPDATE -Wij zullen voor de entree bezoekers gaan controleren op een geldige QR-code in combinatie met het ID-bewijs. Daarnaast worden ook bezoekers met een negatieve testuitslag (minder dan 24 uur) toegelaten tot het evenement.


Voor de duidelijkheid geven wij hieronder aan welk verschil er is m.b.t de coronaregels voor de vrijdag en de zaterdag tijdens het evenement.


Vrijdag coronacheck (i.v.m. overdekte horeca):

– Voldoet aan corona check: gehele evenement betreden

– Voldoet niet aan corona check: park (openlucht) toegang, overdekte horeca geen toegang. Hiervoor wordt een omleiding aangegeven, zodat bezoeker hier niet naar binnen gaat.
Zaterdag coronacheck (nieuwe regels van toepassing):

– Voldoet aan corona check: gehele evenement betreden

– Voldoet niet aan corona check: geen toegang tot het evenement


Met vriendelijke groet,
Vereniging ’t Noaberschap


Meer info of contact? stuur ons een berichtje of e-mail.

Ter informatie;

– Entree is maar € 4 euro p.p. voor “De Belevenis” Kinderen t/m 12 jaar is de entree € 2 euro p.p.
– Parkeergelegenheid wordt geregeld door de schutterij, deze vragen € 2 euro per auto.

Vrijwilligers informatie-avond

Beste vrijwilliger, 

momenteel zijn wij als organisatie druk bezig met de voorbereidingen van ons evenement op 5 en 6 november 2021. De vergunningaanvraag loopt, de looproute is bekend en ook is de indeling van het park rond. 


Graag willen wij al deze informatie met je delen. Maar natuurlijk willen wij ook graag horen wat jij zou willen doen, voor, tijdens of na het evenement. 


Met alle vrijwilligers samen gaan wij zeker weer net zo’n fantastisch evenement neerzetten als de eerste Belevenis in 2019. 


Deze informatieavond zal zijn op donderdag 23 september 2021 om 20.00 uur (de koffie staat klaar). Wij houden deze info avond bij ons clubgebouw (park Berkenhof) achter plantencentrum Venhorst. 


Mocht je dit bericht lezen en je bent nog geen vrijwilliger/lid van Vereniging ’t Noaberschap en het lijkt je leuk, kom dan ook naar deze avond, je bent van harte welkom! 


Graag tot dan. 

’t Noaberschap helpt! Stichting Erfgoed Landfort

’t Noaberschap helpt! Onder leiding van Harrie Venhorst werd 19 & 20 maart het hek rond de moestuin ingepland met duizenden haagbeuken en meidoorns. Voor dit werk werden Megchelse vrijwilligers niet achter slot en grendel gezet. Reden is dat het hek aan twee zijdes wordt ingeplant waardoor het in luttele jaren tijds bij gezonde groei de haag en meidoorn boven het hek uitgroeit en deze doet verdwijnen. Er is een hele belangrijke stap in de vervolmaking van Huis Landfort gezet.

2020 RaboClubSupport maar…

Gisteren en vandaag zouden wij voor de tweede keer een lichtfestijn organiseren, “De Belevenis”. Maar niet getreurd want zoals eerder aangekondigd verplaatsten wij editie 2020 naar 5&6 november 2021. Deze editie is deels mogelijk gemaakt door uw steun met Rabo ClubSupport. Dank dat jullie op ons gestemd hebben. #tnoaberschap #debelevenis #RaboClubSupport #decooperatieveRabobank www.t-noaberschap.nl

RABO Clubsupport 2020

Zoals u wist hebben wij een aantal weken geleden met pijn in ons hart besloten dat de editie 2020 van de Belevenis niet doorgaat. Maar vol enthousiasme storten we ons nu op editie 2021. Dus volop tijd om er iets onvergetelijks van te maken en daarom doen wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/clubsupport Tot ziens op  5 en 6 november 2021.

‘De Belevenis’ 2020 > 2021

Met pijn in ons hart hebben we besloten dat de editie 2020 van de Belevenis niet doorgaat. Maar vol enthousiasme storten we ons nu op editie 2021. Dus volop tijd om er iets onvergetelijks van te maken. Tot ziens op  5 en 6 november 2021.

CLF Lighting

’t Noaberschap, een vrijwilligersclub, organiseerde hun eerste evenement ‘’ De Belevenis ’’. Voor dit evenement werd het Louis Venhorst-park in Megchelen volledig omgetoverd tot een lichtfestival. Speciaal voor dit evenement is een parcours van 1,5km aangelegd met verschillende showelementen. Een selectie van CLF-armaturen voor buitengebruik werd gebruikt voor zowel show- als sfeerelementen.

Mart Rissewijck, technicus bij ‘t Noaberschap, legt uit:“ Ik heb bij T3 Live met verschillende CLF-armaturen gewerkt. Dus toen we armaturen voor dit project selecteerden, was CLF de voor de hand liggende keuze. Alle armaturen zijn voorzien van uitzonderlijk soepel dimmen en kleurenmenging, wat essentieel was voor de tijdgecodeerde showonderdelen. ”

CLF Quadcolors werden gebruikt om kleine objecten en paden te verlichten. Bomen werden verlicht door Ares en Ares XS armaturen. “Ik hou echt van de diepe, verzadigde kleuren van deze armaturen. Vooral diepblauw ‘, zegt Rissewijck. Samen met 16 km stroomkabel en een glasvezelnetwerk van 1,5 km zorgden de armaturen voor een volledig verlichte meeslepende ervaring. ”

Met dank aan: T3 Live
Technici: Djermo Mulders, Jasper Hulst, Joost Raben, Luca Jordens, Theo Rissewijck en Mart Rissewijck.

Gebruikte CLF-producten: 200x CLF Quadcolor Mini PAR, 40x CLF Ares, 30x CLF LEDbar PRO, 12x CLF Ares XS en 12x CLF Spectrum P2 VW.

Dit bericht via Facebook lezen? klik hier.

Kidsfestijn op De Belevenis

Van het begin to het eind van de route van De Belevenis is er aandacht voor de kids. Al zullen niet alleen de kids  genieten van de authentieke kermis. De draaimolen en de spellenwagen zijn alleen voor kids, maar ook de ouders mogen smullen van een suikerspin, churros of ander lekkers uit de snoepkraam. In de kas is een betoverde kindervoorstelling onder leiding van fee Petra Kralemann. Bij de vijver zal volop ruimte zijn voor trollen, knutselkabouters, een miniatuurdorp met elfen en een sprekende boom.